•  

  doe mee als opdrachtgever

 • Versnel de inzet van AI binnen jouw organisatie en maak tegelijkertijd een maatschappelijk impact!

  waarom interessant?

  Bij AI Annotatielab begrijpen we de data-obstakels waarmee u wordt geconfronteerd. Onze klanten kiezen voor ons omdat we de uitdagingen waar zij mee worstelen, effectief aanpakken:

  1.   Kwaliteit van aanwezige datasets is onvoldoende en data-annotatie kost veel tijd: Menselijke intelligentie is nodig ombestaande datasets te verrijken. Tegelijkertijd is data-annotatie een
  arbeidsintensieve en geestdodende taak voor medewerkers, maar ook inefficiënt, waardoor waardevolle tijd, geld en expertise worden verspild.

  2. Bezorgdheid over de privacy en veiligheid van de data: De bezorgdheid over het delen vangevoelige informatie met onbekende organisaties, en de onzekerheid over wie toegang heeft tot de data, samen met de angst voor mogelijke negatieve effecten van onzorgvuldige dataverwerking, leidt tot zorgen over de veiligheid en privacy van data.

  3. Werk uitbesteden naar lagelonenlanden en platformen voelt oncomfortabel en blijkt
  minder goedkoop: Het uitbesteden van data-annotatie naarlagelonenlanden kan een ingewikkelde keuze zijn, die vaak in strijd is met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovendien maskeert de lage prijs van annotatieplatforms vaak de realiteit: de datakwaliteit is vaak ondermaats. Dit leidt tot correcties en herzieningen, waardoor de oorspronkelijke besparingen omslaan in onverwachte kosten.

  meedoen

  Ben je benieuwd wat het AI Annotatielab voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met projectleider Muriël Serrurier Schepper via onderstaande button.