•  

  doe mee als organisatie

 • Versnel de inzet van AI binnen jouw organisatie en maak tegelijkertijd een maatschappelijk impact!

  waarom interessant?

  Het AI Annotatielab is interessant voor organisaties die zich bezighouden met AI en door mensen gelabelde data nodig hebben.

   

  Het nauwkeurig annoteren van data is een handmatige, tijdrovende klus. Veel organisaties beschikken niet over voldoende capaciteit om dit door eigen personeel te laten doen. Denk bijvoorbeeld aan het sentiment herkennen in video's of tekst of het controleren van ondertiteling bij videofragmenten. Het AI Annotatielab kan uitkomst bieden door data op een snelle, gedetailleerde manier te labelen.

  andere sectoren

  De behoefte aan gelabelde datasets gaat verder dan alleen mediabedrijven. Ook voor organisaties in andere sectoren kan het interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan banken die AI in kunnen zetten om op sociale media te scannen welke emotie een bepaalde bank bij consumenten oproept. Of verzekeraars die AI kunnen inzetten om schadefoto’s te herkennen en controleren.

  meedoen

  Ben je benieuwd wat het AI Annotatielab voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met projectleider Muriël Serrurier Schepper via onderstaande button.

  Alle berichten
  ×